Snickeriarbeten

Snickeriarbeten

Säker du efter en snickare i Mockfjärd som kan hjälpa dig med dina snickeriprojekt kan du med trygg hand vända dig till oss. Vi är ett byggföretag i Mockfjärd som har utfört snickeriarbeten åt privatpersoner under 9 års tid och därmed hunnit samla på oss massor av goda omdömen från våra kunder. Det borgar för att även du kommer att bli nöjd med våra snickeriarbeten. Vi är utbildade snickare som kan erbjuda dig alla former av snickeriarbeten, från nybyggnation och tillbyggnad till renoveringar och mindre snickeriprojekt.

 

Snickeriarbeten i Mockfjärd

Snickare Mockfjärd utför alla typer av snickeriarbeten. Vi åtar oss renoveringar och byte av träfasader, takarbete, altanbyggnationer, friggebodar, carport och inomhusrenoveringar som exempelvis köksrenoveringar eller badrumsrenoveringar. Vi arbetar uteslutande med privatpersoner och uppfyller alla de krav som ställs så du kan erhålla ROT-avdrag för våra arbetskostnader.

 

ROT-avdraget uppgår till 30 % av våra arbetskostnader och högst 50 000 kronor per år. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt, för frågor om ROT-avdraget eller om du vill boka ett hembesök för att diskutera dina önskemål.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder alltid kostnadsfri Offert & Hembesök i Dalarnas län

Behöver du tips & rådgivning inför ert framtida bygg och snickarprojekt? Varmt välkommen att kontakta Snickare Mockfjärd så kan vi berätta mer om oss och vägleda er i projektet!