Snickare i Mockfjärd tipsar om vad du ska tänka på inför din renovering

En renovering är en investering i din bostad som nästintill alltid återbetalar sig när det är dags att sälja – men framförallt ökar du trivseln i ditt hem! Här går våra rutinerade snickare i Mockfjärd igenom sina bästa tips på vad du bör tänka på inför din renovering.

Går du i renoveringstankar? Oavsett om du planerar att renovera köket, badrummet eller hela din bostad finns det en hel del du behöver tänka på för att få ett bra slutresultat. Våra erfarna snickare i Mockfjärd ger dig sina bästa tips på vad du ska tänka på för en lyckad renovering som överträffar dina förväntningar!
 

5 tips för en lyckad renovering – våra snickare i Mockfjärd tipsar

 1. Kolla upp om du behöver tillstånd
  Innan du sätter igång med ditt renoveringsprojekt bör du alltid försäkra dig om att du har tillstånd för det arbete som ska utföras. Kolla därför upp om du behöver göra en bygganmälan eller ansöka om bygglov. 
 2. Gör en tydlig budget
  Det blir lättare att planera din renovering om du vet hur mycket pengar du har att röra dig med, samtidigt som du garderar dig mot att kostnaderna drar iväg. Börja därför med att sätta en tydlig budget, och håll dig till den!
 3. Planera renoveringen ordentligt
  Bra planering är A och o för en lyckad renovering. Därför bör du börja planera renoveringen i god tid med utgångspunkt i din budget. Tänk noga igenom vad du är ute efter – både ut ett funktionellt och estetiskt perspektiv. Utgå från dina behov och din personliga smak istället för vilka trender som råder just nu – det är trots allt du som ska vistas i ditt hem! Ett tips är att göra en ”mood board” där du samlar bilder från inredningstidningar och sajter på Internet för att komma fram till vad just du tycker om.
 4. Minska dina kostnader – nytta ROT-avdraget
  När du i egenskap av privatperson anlitar snickare i Mockfjärd har du rätt att göra ROT-avdrag på 30 % för byggföretagets arbetskostnader. Detta innebär att du ofta kan minska dina kostnader rejält för din renovering!
 5. Välj rätt byggföretag
  En renovering är ett omfattade projekt som kräver att den som utför projektet besitter en gedigen yrkeskunskap. Att anlita professionella snickare i Mockfjärd är en smart investering för dig som vill känna dig trygg med att din renovering utförs enligt konstens alla regler. Genom att anlita en fackman får du samtidigt tillgång till ett bollplank som kan ge dig värdefulla tips och råd inför din renovering. 

Anlita våra snickare i Mockfjärd för din renovering

Mockfjärds Bygg AB är ett välrenommerat byggföretag som arbetat i branschen sedan början på 2010-talet. Hos oss arbetar en personalstyrka bestående av snickare i Mockfjärd med lång erfarenhet och bred kompetens som ser till att din renovering utförs på bästa sätt enligt dina önskemål!
 
Är du intresserad av att anlita oss för ditt projekt? Tveka då inte att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Kontakta oss på Mockfjärds Bygg

Är du intresserad av att ta hjälp av vår byggfirma i Mockfjärd? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just dig!