Anlita våra snickare i Mockfjärd för din tillbyggnad

Vår byggfirma i Mockfjärd hjälper dig med ditt drömprojekt inom tillbyggnad till din fastighet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får skickliga och engagerade hantverkare, ett konkurrenskraftigt pris och ett förstklassigt resultat.

Välkommen till ditt lokala byggföretag i Mockfjärd! Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med tillbyggnad i Dalarnas län. När du anlitar vår byggfirma kan du känna dig trygg  med att du får ett väl utfört arbete. Våra erfarna snickare i Mockfjärd har gedigen yrkeskunskap och levererar alltid förstklassiga resultat. För oss finns det inga för små, för  stora eller för svåra projekt! 


Våra snickare i Mockfjärd förverkligar ditt drömprojekt  

Drömmer du om en ny altan, ett nytt uthus eller kanske ett sprillans nytt garage? Våra  skickliga snickare i Mockfjärd är experter på att hitta bra tillbyggnadslösningar som ger din  fastighet mer yta. Vi har lång erfarenhet av olika tillbyggnadsprojekt och vet hur dina  önskemål kan förverkligas på bästa sätt! Läs mer om våra tjänster här.


Behöver du guidning? Vi hjälper dig! 

Oavsett hur långt du kommit med dina planer finns vi till hands för att ge tips och råd och  bolla tankar. Vi har koll på vad som är möjligt att göra efter din fastighets förutsättningar  och guidar dig med nöje genom alla delar av processen. Med dina behov och önskemål i  fokus ser vi till att du får ditt drömprojekt genomfört. Vi är övertygade om att dina idéer  kombinerade med vår erfarenhet och kunskap kommer att resultera i ett slutresultat som  överträffar dina förväntningar. 


När du anlitar våra snickare i Mockfjärd får du: 

 • Ett fackmannamässigt utfört arbete 
  Vår byggfirma står för god service och hög kvalitet. Vi bygger enligt branschens alla  regler och arbetar endast med produkter av högsta kvalitet. 
 • Skickliga och passionerade snickare
  Våra erfarna hantverkare brinner för sitt yrke och strävar alltid efter att överträffa  dina förväntningar.
 • En investering i din bostad och ett hem att trivas i
  En tillbyggnad kan vara en investering i din fastighet då det många gånger innebär en  förbättring i form av exempelvis större yta eller en bättre planlösning.
 •  Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader
  Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt. Vi  lämnar alltid utförliga offerter för att du ska känna dig trygg med att projektet inte  kommer att kosta mer än du räknat med. 
 • Rätt till ROT-avdrag
  När du som privatperson anlitar våra snickare i Mockfjärd har du rätt att använda  dig av ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden  för tillbyggnaden. Läs mer här.  


Är du redo att påbörja ditt drömprojekt? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!Kontakta oss på Mockfjärds Bygg

Är du intresserad av att ta hjälp av vår byggfirma i Mockfjärd? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just dig!