Byggarbeten

Byggarbeten

Snickare Mockfjärd är ett byggföretag i Mockfjärd som erbjuder byggtjänster till privatpersoner i Mockfjärd med omnejd. Vi har utbildade snickare som har många års erfarenhet inom många olika former av snickeriarbeten. Utöver det samarbetar vi med certifierade plattsättare, rörmokare och elektriker som har behörighet att utföra arbeten inom sina respektive områden. Det gör att vi kan erbjuda privatpersoner helhetslösningar då ni behöver får byggarbeten utförda.

 

Byggarbeten som vi kan utföra

Vi kan utföra det mesta inom bygg som exempelvis nybyggnation av villor, friggebodar, carport eller andra byggnader. Vi kan också hjälpa dig med tillbyggnad av din befintliga fastighet och ombyggnationer. Behöver du sätta upp en veranda eller bygga en brygga till båten kan vi hjälpa dig med detta. Vi kan utföra alla typer av byggarbeten vilket även omfattar takomläggning, fasadrenoveringar, köksrenovering och badrumsrenovering. Vi har också kompetens för att utföra finsnickerier som då du vill tillverka specialanpassade möbler för din fastighet eller bygga din egen köksinredning. Vi kan också hjälpa dig med att isolera och inreda vinden vilket gör att du dels får extra utrymme i bostaden men också en bättre energiekonomi då den mesta värmen försvinner ut genom taket.

 

Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan för mer information hur vi kan hjälpa dig att påbörja ditt kommande byggprojekt.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder alltid kostnadsfri Offert & Hembesök i Dalarnas län

Behöver du tips & rådgivning inför ert framtida bygg och snickarprojekt? Varmt välkommen att kontakta Snickare Mockfjärd så kan vi berätta mer om oss och vägleda er i projektet!